diamantu-esti-tu

A fost odata ca niciodata, într-o padure oarecare, o buburuza care a întâlnit un licurici.

Buburuza si licuriciul s-au îndragostit si s-au hotarat sa ramana împreuna pentru totdeauna. Numai ca, si-au dat seama ca în padure erau o multime de obstacole, lipsite de importanta pentru altii, dar care pe ei i-ar putea desparti: o crenguta, o pietricica, o frunza…

Si atunci, buburuza si licuriciul au hotarat sa se tina tot timpul de mana, pentru ca nimic sa nu-i poata desparti. Se plimbau împreuna prin padure si erau foarte fericiti. Dar într-o zi, licuriciul a constatat ca buburuza disparuse. Nu mai stia daca el a lasat-o de mâna sau daca ea i-a dat lui drumul mainii, dar asta nici nu conteaza în povestea noastra. Conteaza numai ca licuriciul, singur si trist, a cautat buburuza sub fiecare frunza, sub fiecare crenguta, dar nu a gasit-o.

Licuriciul era din ce în ce mai trist si i se parea ca padurea nu mai are niciun gust, niciun sens, niciun farmec…si cum se plimba licuriciul foarte trist, s-a întâlnit cu o furnica. Licuriciul i-a povestit furnicii ce i se întâmplase, iar furnica i-a spus:

- Licuriciule, poate daca AI STRALUCI tare, tare, buburuza te-ar vedea, oricat de departe ar fi si s-ar întoarce la tine.

-Stii ca ai dreptate ? a spus licuriciul. Eram asa de trist, încât AM UITAT SA STRALUCESC!”

Tu cand ai stralucit ultima oara?

Redescopera-ti stralucirea cu tehnica ThetaHealing:

Ploiesti, curs de baza, 30 – 01 aprilie 2018

Ploiesti, curs avansat, 13 – 15 aprilie 2018

De cele mai multe ori uitam cat de valorosi suntem, uitam sa ”stralucim”, chiar daca avem motive sa o facem. Si ne consideram lipsiti de valoare fara o confirmare exterioara sau daca nu ne este satisfacuta nevoia de a fi utili. Uneori, durerile provocate de esecuri, de nereusite, ne îmbraca într-o culoare lipsita de stralucire. Ne cufundam în apatie, în victimizare, refuzand (de cele mai multe ori, fara sa ne dam seama) sa mai fim vazuti de persoanele dragi de langa noi.

Vezi agenda cursuri (aici)