Activitatea pe care o desfasor
nu este despre a face
ci despre a fi !
Bun Venit!

Manifestare si Abundenta

„Pentru cel ce si-a cucerit mintea, ea ii este cel mai bun prieten; pentru cel ce n-a facut-o insa, mintea ramane cel mai cumplit dusman” ,  Bhagavad Gita

18951514_1699880153359837_8466129828079632071Cursul ThetaHealing® de Manifestare si Abundenta va ajută să găsiti si sa eliminati multe blocaje, credinte sau programe limitative, adânc ascunse, care va impiedica sa creati ceea ce doriti in viata voastra.

In ThetaHealing®, conceptul de manifestare reprezinta convingerea ca este posibil sa cream ceva in plan fizic folosind conectarea cu Divinitatea. Fiecare afirmatie, gand şi actiune se reflecta prin ceea ce manifestam in viata noastra. Fiecare decizie este luata pe baza reflectarii a ceea ce vrem sa cream. Ceea ce gandim şi spunem influenteaza direct manifestarile din viata noastra, adica poate avea un impact pozitiv sau negativ. Daca spui in mod constant ca esti sarac, atunci sa vei fi.

Acest curs va învata despre puterea și influenta gandurilor, cuvintelor si a intenției voastre, veti invata tehnici de manifestare precum si cum sa creati un plan, sa stabiliti intentii și sa urmați ideile și visele dvs. pentru a le manifesta. Acest curs nu este un seminar de imbogatire rapida, ci un instrument universal de auto-descoperire pentru a va folosi potențialul de a deveni abundenti în toate aspectele vieții voastre.

Cursul incepe cu un chestionar al abundentei, care va ajuta sa identificati si sa schimbati convingeri limitative din subconstientul vostru, cu ajutorul instrumentelor invatate in Cursul de Baza si avansat: dezinstalarea convingerilor, extragerea emotiilor de vibratie joasa, instalarea de convingeri suportive, sentimente benefice, recuperari de parti de suflet. 

De asemenea, veti primi  toate sentimentele pozitive de care aveti nevoie pentru a va introduce abundenta in viata.

Manifestare si Abundenta – Urmeaza sa inveti despre:

Descarcarea Manifestarilor
Manifestarea prin cea mai inalta si mai buna metoda posibila
 De ce blocajele abundentei au deseori legatura cu banii.
Lista Abundentei pentru preluarea manifestarilor abundentei
Exercitiu de eliminare a blocajelor
 Timpul Divin
 Amintirea Viitorului
 Citirea Viitorului
 Regulile casei si aranjarea obiectelor

Pregatire necesara:  Cursul de Baza ThetaHealing® si Cursul Avansat ThetaHealing®

Certificare:

La absolvirea Cursului Avansat ThetaHealing® vei fi certificat ca Practician ThetaHealing® si inregistrat la THInK ThetaHealing Institute of Knowledge®.

Durata cursului:  2 zile.

Participantii primesc:

  Manualul cursului, in limba romana
• La finalul cursului Certificatul oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®.
Cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficial  www.thetahealing.com.

Tariful de participare: 700 lei / persoana. 

Termen limita de inscriere: 01 Noiembrie 2018

Pentru informatii suplimentare ma puteti contacta pe e-mail: thetahealing@valentinaarsene.com, sau la tel. 0722940449