Activitatea pe care o desfasor
nu este despre a face
ci despre a fi !
Bun Venit!

70803927_2589023104453030_565124224780337152_n

Tehnica ThetaHealing a fost fondată de Vianna Stibal care, in urma diagnosticarii cu cancer osos la femurul drept in 1995, s-a vindecat accesând undele cerebrale theta ale creierului. Această vindecare a pus bazele noii teorii  a vindecării folosind puterea minții subconștiente și conexiunea cu divinitatea.

Validarea pentru starea Theta folosită de tehnica ThetaHealing a fost realizată în repetate rânduri cu ajutorul encefalografului și al altor dispozitive care indică undele cerebrale theta.

Începând din 1998, Vianna a ținut cursuri în SUA pentru a răspândi această descoperire care i-a salvat viața, iar din 2000 a început să predea cursul Theta Healing bază la nivel internațional.

Din anul 2000 reprogramarea convingerilor subconștientului a fost adăugată la cursul de bază.

In prezent ThetaHealing® este atat o metoda de dezvoltare personala cat si o tehnica de vindecare energetica, bazata pe un proces de  meditatie care generează vindecare fizică, psihică şi spirituală prin rugăciune focalizată către Creator; acest proces induce o relaxare profunda a corpului prin accesarea nivelului Theta al  undelor cerebrale.

Lucrand in totalitate cu energia primara, adica cu Dumnezeu,  singura conditie care trebuie indeplinita este sa crezi in Creatorul a Tot Ceea Ce Exista, indiferent ca ii spui Dumnezeu, Sursa, Buddha, Allah, etc. Vindecarea Theta (ThetaHealing) nu este legată de un anumit cult religios.

ThetaHealing® este o metodă pentru minte, trup și spirit, care iti permite să iti identifici si sa iti schimbi programele sau credintele limitative, sa elimini fricile si sa iti creezi un stil de viata pozitiv. Prin studiu şi practică, oricine poate reuşi; oricine crede în Dumnezeu!

Daca ar fi sa denumesc intr-un cuvant ce inseamna ThetaHealing, acesta ar fi IUBIRE.

Aceasta metoda ThetaHealing® este pentru toti cei care doresc sa-si imbunatateasca calitatea vietii, sa inteleaga  de ce se intampla ceea ce se intampla si sa aleaga ce atitudine sa abordeze fata de ceea ce se intampla.

„Pentru cel ce si-a cucerit mintea, ea ii este cel mai bun prieten; pentru cel ce n-a facut-o insa, mintea ramane cel mai cumplit dusman”     Bhagavad Gita