Activitatea pe care o desfasor
nu este despre a face
ci despre a fi !
Bun Venit!

 Curs de baza ThetaHealing®

putereaThetaHealing® este atat o metoda de dezvoltare personala cat si o tehnica de vindecare energetica, bazata pe un proces de meditatie care generează vindecare fizică, psihică şi spirituală prin rugăciune focalizată către Creator; acest proces induce o relaxare profunda a corpului prin accesarea nivelului Theta al  undelor cerebrale.

 

Curs de Baza ThetaHealing® – Prezentare

Cursul de baza ThetaHealing® vizeaza invatarea tehnicilor care va permit sa schimbati tiparele de viata, credintele sau programele de la nivelul subconstientului, mentinute prin sistemele de convingeri, fie auto-create, fie impuse din exterior.

Exista patru niveluri de convingeri:

• Convingeri de Baza: Convingerile de baza reprezinta ceea ce am invatat si am acceptat din momentul nasterii si pana in prezent.
• Convingeri Genetice: Convingerile genetice le-am preluat de la stramosii nostri sau sunt adaugate genelor noastre in aceasta viata.
• Convingeri Istorice: Convingerile istorice le-am preluat din experientele constiintei colective si pe care le purtam cu noi in prezent sau din vietile trecute.
• Nivelul Sufletului: Convingerile de la acest nivel reprezinta cine suntem, ce suntem si sunt foarte profunde si puternice deoarece provin din perfectiunea fiintei.

Cursantul va invata cum sa identifice si cum sa schimbe propriile convingeri, precum si sa practice schimbarea convingerilor pentru alti cursanti.

Cursul de baza te introduce in tehnica ThetaHealing® si se concentreaza pe activarea celor 12 secvente ale ADN-ului fiecarui participant. Cromozomii tineretii si vitalitatii sunt activati, telomerii sunt consolidati pentru a inversa procesul de imbatranire, iar cursantii experimenteaza deschiderea catre Iubirea neconditionata a Creatorului.

Beneficiile lucrului in Theta sunt multiple si vizeaza rezultate la nivelul corpului fizic (prin vindecarea diverselor afectiuni), la nivelul corpului emotional (prin eliberarea unor emotii negative, suferinte), la nivelul campului energetic, vibrational cat si la nivel de relatii.

Tehnica ThetaHealing® faciliteaza schimbarea instantanee a ADN-ului celular prin schimbarea sistemelor de convingeri.

Aceasta practica poate dezvalui rapid sisteme de convingeri pentru care ar putea dura ani de psihoterapie traditionala pentru a le descoperi, urmand sa inlocuiasca convingerile limitative sau sentimentele cu altele pozitive.

Curs de Baza ThetaHealing® – Ce vei descoperi si invata

In cadrul cursului de baza vom invata fundamentele acestei metode, respectiv:

  • tehnica Theta si meditatia de accesare a starii Theta

  • tehnici de citire intuitiva si tehnici de vindecare corporala, emotionala, energetica

  • tehnici de schimbare a sistemului de convingeri, stergerea si inlocuirea programelor negative din subconstient

  • introducere in legile manifestarii, tehnici de manifestare a sufletului pereche

  • Eliberarea de energia negativa, carlige si atacuri energetice

  • citirea viitorului si cum se poate schimba

  • recuperarea partilor de suflet

  • lucrul cu ingerii pazitori

  • Tehnica de manifestare care te ajuta sa creezi ceea ce iti doresti in viata

  •  Activarea celor 12 secvente de ADN si a cromozomilor tineretii si vitalitatii

Mai multe detalii privind sumarul cursului aici.

Certificare

La absolvirea Cursului de Baza ThetaHealing® vei fi certificat ca Practician ThetaHealing® si inregistrat la THInK ThetaHealing Institute of Knowledge®.

Durata cursului:  3 zile.

Participantii primesc:

  Manualul cursului, in limba romana
•  La finalul cursului Certificatul oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®.
Cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficial  www.thetahealing.com., ca practician al tehnicii ThetaHealing®.

Vezi agenda cursuri aici: