Activitatea pe care o desfasor
nu este despre a face
ci despre a fi !
Bun Venit!


avansat bv 
ThetaHealing® Curs Avansat

Brasov, 10 – 12 August 2018

 

In acest curs vom invata tehnici de eliberare emotionala prin care vom elibera resentimente (manie, razbunare, regrete, ura, agresiune, gelozie, invidie, tristete, amaraciune).Vom invata cum sa facem vindecari si cum sa ne vindecam din Al Saptelea Plan al Existentei. De asemenea, vom invata tehnici de eliminare a acelor angajamente facute in alte Planuri, care nu ne mai servesc si vom invata sa vindecam sufletele ranite; 

Totodata vom invata tehnici avansate de „Săpare” pentru descoperirea convingerilor limitative – cheie, vom face instalari de sentimente, ne vom conecta la Sinele superior cat si la stramosi.

Mai multe detalii privind structura cursului aici
Beneficiile lucrului in Theta sunt multiple si vizeaza rezultate la nivelul corpului fizic (prin vindecarea diverselor afectiuni), la nivelul corpului emotional (prin eliberarea unor emotii negative, suferinte), la nivelul campului energetic, vibrational cat si la nivel de relatii.
La absolvirea Cursului Avansat ThetaHealing® vei fi certificat ca Practician ThetaHealing® si inregistrat la THInK ThetaHealing Institute of Knowledge®.
Durata cursului  ThetaHealing® Avansat este de 3 zile, structurate astfel:
  • Vineri – Inregistrarea participantilor orele 16:30 – 17:00; Curs ziua 1: 17:00 – 20:30;
  • Sambata– 10.00-17:00 Curs ziua 2; 
  • Duminica – 10.00-17:00 Curs ziua 3;
siglaParticipantii cursului avansat ThetaHealing® primesc:
  • manualul cursului, in limba romana;
  • Certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge®.
Cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii ThetaHealing®.
Pentru inscriere completati formularul de inscriere alaturat si veti fi contactat ulterior pentru confirmarea locului,pentru detalii privind modalitatea de plata si locul de desfasurare al cursului.
Tariful de participare: 600 lei / persoana. 
Termen limita de inscriere: 05 august 2018, orele 18.00
Pregatire necesara:  Cursul de Baza ThetaHealing®
Pentru informatii suplimentare ma puteti contacta pe:
e-mail: thetahealing@valentinaarsene.com, 
tel. 0722940449