Activitatea pe care o desfasor
nu este despre a face
ci despre a fi !
Bun Venit!

siglaThetaHealing® este atat o metoda de dezvoltare personala cat si o tehnica de vindecare energetica, bazata pe un proces de  meditatie care generează vindecare fizică, psihică şi spirituală prin rugăciune focalizată către Creator; acest proces induce o relaxare profunda a corpului prin accesarea nivelului Theta al  undelor cerebrale.

Lucrand in totalitate cu energia primara, adica cu Dumnezeu,  singura conditie care trebuie indeplinita este sa crezi in Creatorul a Tot Ceea Ce Exista, indiferent ca ii spui Dumnezeu, Sursa, Buddha, Allah, etc. Vindecarea Theta (ThetaHealing) nu este legată de un anumit cult religios.

ThetaHealing® este o metodă pentru minte, trup și spirit, care iti permite să iti identifici si sa iti schimbi programele sau credintele limitative, sa elimini fricile si sa iti creezi un stil de viata pozitiv. Prin studiu şi practică, oricine poate reuşi; oricine crede în Dumnezeu!

Ca orice tehnica de terapie alternativa, alegerea de a o utiliza apartine fiecaruia si recomandarea este sa o utilizati in privinta oricarei afectiuni doar dupa ce ati consultat in prealabil un medic specialist.

Daca ar fi sa denumesc intr-un cuvant ce inseamna ThetaHealing, acesta ar fi IUBIRE.

UNDELE THETA

Există cinci frecvenţe diferite ale undelor cerebrale, respectiv impulsuri electrice emise de creier: Beta (intre 14 si 21 Hz), Alpha (intre 7 si 14 Hz), Theta (intre 4 si 7 Hz), Delta (intre 0 si 4 Hz) si Gamma (intre 40 si 5000 Hz). Aceste unde se află într-o permanentă mişcare; creierul produce constant unde pe toate cele 5 frecvenţe. Tot ceea ce facem sau spunem este reglat de frecvenţa undelor cerebrale.

Undele Theta sunt unde lente, prezente inainte de somn si in timpul somnului mai putin profund. In mod constient, putem accesa aceasta frecventa doar dupa meditatii practicate in mod constant.

Undele Theta sunt specifice subconstientului, ele pastreaza amintiri si senzatii, guvernand in acelasi timp atitudinile si comportamentele noastre. Pe acest nivel de vibratie putem accesa creativitatea, inspiratia si senzatii spirituale puternice; de aceea, undele Theta pot ajuta la:

- Micşorarea stresului şi ameliorarea substanţială şi de durată a simptomelor în rândul persoanelor ce suferă de anxietate.

- Facilitarea relaxării fizice profunde şi clarităţii mentale.

- Creşterea capacităţii verbale şi a coeficientului de inteligenţă (IQ) al performanţei verbale.

- Sincronizarea celor două emisfere cerebrale.

- Inducerea unei vizualizări mentale vii, spontane şi a unei gândiri creatoare, alinarea durerii, apariţia euforiei şi stimularea secreţiei de endorfine.

Si cum nu toate aceste programe sunt benefice pentru noi, putem schimba cu ajutorul undelor Theta acele programe si convingeri care ne limiteaza.

Este cunoscut faptul ca vindecarea se poate face si pe frecventa alfa, insa, in acest caz, numarul de neuroni care functioneaza ca si receptori este mult mai mic decat pe frecventa Theta. Beneficiile vindecarii in unde Theta sunt multiple si, atunci cand spun vindecare, ma refer la cea fizica, mentala si spirituala.

Tehnica Theta Healing este renumita pentru lucrul asupra convingerilor si sentimentelor, pe toate cele 4 niveluri de convingeri: de baza, genetic, istoric si sufletesc. Si plecand de la faptul acceptat la ora actuala si de medicina, cum ca emotiile negative contribuie la aparitia bolilor, lucrul asupra convingerilor si sentimentelor ne ajuta sa inlocuim aceste emotii, sentimente si ganduri  nocive, programele care ne saboteaza realizarile, cu unele pozitive, benefice si care sa ne aduca in armonie cu dorintele sufletului nostru.

Beneficiile terapiei Theta Healing sunt multiple si minunate, adevarate miracole aduse cu blandete si iubire in toate aspectele vietii noastre.

ThetaHealing® este metoda  care ne invata pas cu pas cum sa  intelegem ceea ce suntem, si de ce suntem cum suntem. Ne invata cum sa permitem energiilor bune sau de vibratie peste 200 pe scala Hawkins sa se instaleze in  subconstientul nostru, iar energiilor de vibratie joasa adica sub 200 pe aceeasi scala, sa inlaturam.

Aceasta metoda ThetaHealing® este pentru toti cei care doresc sa-si imbunatateasca calitatea vietii, sa inteleaga  de ce se intampla ceea ce se intampla si sa aleaga ce atitudine sa abordeze fata de ceea ce se intampla.

Pentru a te certifica precum ca esti ThetaHealer poti parcurge urmatoarele cursuri, rolul acestora fiind de a te  elibera de credinte/programe care te limiteaza in ceea ce doresti tu sa obtii de la viata .

Tipuri de cursuri:

 • Curs Theta Healing® Baza ADN  reprezinta introducerea si fundamentele acestei metode.

 • Curs Theta Healing® Avansat : se aprofundeaza fundamentele.

 • Curs Theta Healing® Manifestare si Abundenta: realizezi ceea ce te impiedica sa creezi realitatea pe care o doresti.

 • Curs Theta Healing® Boli si Afectiuni: sa intelegem ce sunt bolile ce le-a cauzat si de ce.

 • Curs Theta Healing® Jocul vietii: sa  devii de success in ceea doresti sa faci.

 • Curs Theta Healing® Relatii cu lumea: sa intelegem de ce ne plac sau displac anumiti oameni, anumite tari, religii.

 • Curs Theta Healing® Copii curcubeu: sa readuci magia si miracolele existentei in viata ta.

 • Curs Theta Healing® Sufletul pereche: sa aduci in viata ta cel mai compatibil partener de viata.

 • Curs Theta Healing® Planuri ale existentei: aprofundare in cele 7 planuri.

 • Curs Theta Healing® Animale.

 • Curs Theta Healing® Plante.

 • Curs Theta Healing® RHYTHM .

 • Curs Theta Healing® Gandeste ce Gandesti.

 • Curs Theta Healing® Dig Deeper.

 • Curs Theta Healing® Constiinta Bogatiei.

 • Curs Theta Healing® Anatomie Intuitiva: Calatoria in corpul uman, si constientizarea ca fiecare sentiment/ emotie are corespondentul  in corpul fizic