Activitatea pe care o desfasor
nu este despre a face
ci despre a fi !
Bun Venit!

coaching hands Programe Coaching

 

Am descoperit coachingul in 2010, cand lucram intr-o cunoscuta companie multinationala si implementam un program de eficientizare a vanzarilor; la acea vreme nici nu stiam ca ceea ce faceam se numea „Coaching”; ma mandream ca reuseam cu usurinta sa aplic diverse tehnici care imi facilitau comunicarea cu colegii sau identificarea resurselor pentru motivarea acelora pentru care performanta nu era atinsa, si consideram atunci ca toate acestea erau beneficiile scolii de psihoterapie pe care o urmasem; pana cand cineva m-a intrebat  „Ce este diferit intre activitatea pe care o desfasuram in acel moment si ceea ce faceam anterior? Care este elementul comun pe care il pot folosi in ambele activitati? Cum stiu ca ceea ce aplic are rezultatul pe care mi l-am dorit?”

Asa am decoperit puterea intrebarilor, beneficiile intrebarilor adresate in mod inteligent, calitatea anumitor intrebari de a face lumina atat in interior cat si in exterior, abilitatea celui care conduce un „proces al intrebarilor” de a scoate la suprafata constientizare si responsabilizare.

Ulterior acea persoana a devenit profesorul meu si mentorul meu in coaching..[citeste mai departe]

Programele de coaching pe care le desfasuram in cadrul CCCPh, Centrului de Consiliere pentru Dezvoltare Personala si Coaching Prahova, sunt:

1. Executive coaching [vezi detalii program]

2. Team coaching [vezi detalii program]

3. Life coaching [vezi detalii program]

4. Coaching pentru adolescenti [vezi detalii program]